Luokka arkisto: Seuraa netissä

Panoseuraa fi seksi ei kiinnosta

panoseuraa fi seksi ei kiinnosta

vahingoita suhdetta, jos suhde on muuten kunnossa. Hän voi myös kuvitella, että kumppanilla on joku toinen. Tahtipuikko siirtyy suhteen edetessä sille, joka haluaa vähemmän. Kun soitan miehelleni, puhelut alkavat lähes aina sanoilla minulla on nyt kokous kesken. Sen sijaan seksistä tuli synnytyksen jälkeen entistä vaikeampaa, sillä olin pitkän kipeä. Se on naurettavaa, sillä olen sopusuhtainen ja tyytyväinen ulkomuotooni. Ne pienet hetket ovat minulle kullankalliita.

Panoseuraa fi seksi ei kiinnosta - 7 syytä, miksi seksi

Jutut alkoivat muuttua sovinistisiksi. Jo se tekee ihmeitä, että lapset ovat joskus puoli tuntia omissa leikeissän ja me vanhemmat saamme vaikka vain juoda kahvia ja jutella rauhassa. Kun kumppaneilla on erilaiset halut, molempien on tehtävä kompromisseja. Sännöllinen liikunta on nimittäin avainasemassa, jos haluat "sille tuulelle". Välillä ajattelin, että ongelmat johtuivat e-pillereistä. Kaipaisin sitä, että mies silittelisi ja suukottelisi myös arkiaskareiden lomassa. Jos haluat taas haluta, katsasta tämä. Nuori nainen etsii vielä itseän, on epävarma, eikä välttämättä koe suhdetta turvallisena. Tässä suhteessa seksi on toissijainen ongelma. Tapasin itseäni monta vuotta vanhemman puolisoni nuorena ja aluksi suostuin seksiin häntä miellyttäkseni.

Panoseuraa fi seksi ei kiinnosta - Miksi seksi

Alkoholi saattaa hetkellisesti aiheuttaa euforian tilan parin drinkin jälkeen, mutta sen jälkeen se alkaa turruttaa seksuaaliviettiä. Sisältö jatkuu mainoksen alla, tärkein syy haluttomuuteni on kiireinen perhe-elämä. Jos hän jakaisi kiinnostukseni tai huomaisi perheen eteen tekemäni työn, voisin haluta häntä. Ajatuskin romanttisesta viikonlopusta tuntuisi kauhistuttavalta. Lopulta taivun, vaikka minun ei tee mieli. Elättelen silti toivoa paremmasta.

0 vastaus “Panoseuraa fi seksi ei kiinnosta

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *